Πρόσβαση

Asset 1

Το πρώτο και κοντινότερο κατάλυμα του Ζαγορίου σε Αθήνα (4ω 52 λεπτ.) και Θεσσαλονίκη (2ω 50 λεπτ.)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΝΘΡΑΚΙΤΗΣ

Ξεκινώντας από Θεσσαλονίκη θα χρειαστεί να ακολουθήσετε την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα. Αφού περάσετε την έξοδο για Μέτσοβο και μετά εκείνη για Μ. Περιστέρι/ Χρυσοβίτσα/ Βοτονόσι, θα βρείτε την έξοδο για Ζαγόρι όπου και θα ακολουθήσετε. Έπειτα θα ακολουθήσετε τις πινακίδες για Ανατολικό Ζαγόρι. Ακολουθώντας το δρόμο, στο χωριό Μηλιωτάδες, θα στρίψετε αριστερά με κατεύθυνση τα Ιωάννινα και έπειτα, αμέσως δεξιά, όπου θα βρείτε και πινακίδα για τον Ανθρακίτη. Για τα επόμενα 13 χλμ. θα απολαύσετε την παρθένα ομορφιά του Ανατολικού Ζαγορίου και θα φτάσετε στον Ξενώνα μας, όπου βρίσκεται ακριβώς πάνω στο δρόμο κατά την είσοδό σας στο χωριό.

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΘΡΑΚΙΤΗΣ

Στο Anthrakitis Guest House μπορείτε να μας επισκεφθείτε εύκολα και από την Αθήνα.
Ξεκινώντας με κατεύθυνση τα Ιωάννινα μπαίνετε στην Ιόνια Οδό. Στο τέλος της διαδρομής θα βρείτε σύνδεση με την Εγνατία Οδό, όπου και θα την ακολουθήσετε με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Περνώντας την έξοδο για Τζουμέρκα, στα επόμενα 15 χλμ. θα βρείτε την έξοδο για Ανατολικό Ζαγόρι, όπου και θα στρίψετε. Στη συνέχεια θα στρίψετε δεξιά για Μπαλντούμα και μετά από λίγη ώρα ακολουθείτε κατεύθυνση προς Μηλιωτάδες/ Βοβούσα/ Γρεβενίτι. Αφού περάσετε το γεφύρι Καμπέρ-Αγά, στη συνέχεια θα βρείτε πινακίδα προς Ανθρακίτη.
Για τα επόμενα 13 χιλιόμετρα θα απολαύσετε την παρθένα ομορφιά του Ανατολικού Ζαγορίου και θα φτάσετε στον Ξενώνα μας, όπου βρίσκεται ακριβώς πάνω στο δρόμο κατά την είσοδο σας στο χωριό.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΝΘΡΑΚΙΤΗΣ

Για να φτάσετε στον Ανθρακίτη από τα Ιωάννινα, ξεκινάτε με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Ακολουθώντας την Εγνατία Οδό, θα περάσετε την έξοδο για Τζουμέρκα και στη συνέχεια μετά από περίπου 15 χλμ. , θα πάρετε την επόμενη έξοδο για Ανατολικό Ζαγόρι. Στη συνέχεια θα στρίψετε δεξιά για Μπαλντούμα και μετά από λίγη ώρα ακολουθείτε κατεύθυνση προς Μηλιωτάδες/ Βοβούσα/ Γρεβενίτι. Αφού περάσετε το γεφύρι Καμπέρ-Αγά, στη συνέχεια θα βρείτε πινακίδα προς Ανθρακίτη.
Για τα επόμενα 20 λεπτά θα απολαύσετε την παρθένα ομορφιά του Ανατολικού Ζαγορίου και θα φτάσετε στον Ξενώνα μας, όπου βρίσκεται ακριβώς πάνω στο δρόμο κατά την είσοδο σας στο χωριό.